Maas Huidtherapie – Zoetermeer

Carboxytherapie

Behandeling met CO2 ter behandeling van donkere kringen onder de ogen

Vertrouw op Maas Huidtherapie

Wat kunnen wij behandelen?

Geschikt voor huidtypen

huidtype 1 2 3 4 5 6 fitzpatrick behandeling microneedling peeling pigmentvlekken huidtherapie zoetermeer negroïde huid donkere huid

Voor en na foto

carboxytherapie, voor en na foto, before and after, donkere kringen ogen, donkere wallen ogen, oogbehandeling, behandeling donkere kringen, maas huidtherapie, zoetermeer, carboxytherapie, carboxytherapy

Vergoeding mogelijk

Behoefte aan persoonlijk advies?

Wat is carboxytherapie?

Carboxytherapie is een behandeling die wordt toegepast bij donkere kringen en huidveroudering rondom de ogen.  CO2 wordt geïnjecteerd door middel van een klein naaldenprikje in de huid naast het oog. De CO2 die wordt geïnjecteerd stimuleert de rode bloedcellen om O2(zuurstof) aan te gaan maken. Hierdoor ontstaat er een grotere toevoer van zuurstof richting de huid rondom de ogen.

Door deze toevoer van zuurstof wordt de stofwisseling in de huid rondom de ogen gestimuleerd. Hierdoor hersteld deze sneller. Fijne lijntjes, verslapping en dofheid van de huid wordt hiermee sterk vermindert. Dit resulteert in een verbeterde conditie van de huid rondom de ogen.

De voordelen van carboxytherapie

Hoe ziet de behandeling eruit?

Huidreactie na carboxytherapie

Advies na carboxytherapie

Wanneer mag ik niet worden behandeld?

Bekijk de prijzen & maak online een afspraak

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Wij werken met vrijwel alle peelings van Mesoestetic®. Mesoestetic® beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings.

Soorten peelings: 

  • mesopeel glycolic (glycolzuur)
  • mesopeel lactic (melkzuur)
  • mesopeel salicylic (salicylzuur)
  • mesopeel mandelic (amandelzuur)

Een peeling behandeling kan onprettig voelen door de prikkeling en de warmte die ontstaat. Dit gevoel is sterk afhankelijk van de soort peeling en varieert per persoon. Om de behandeling aangenaam te maken geven wij tijdens de inwerktijd van de peeling een handventilator aan de patiënt. De koele wind haalt de warmte en prikkeling van de peeling gedeeltelijk weg, waardoor de behandeling aangenamer wordt.

Na de peeling is het zeer belangrijk om de huid goed te verzorgen. Je krijgt van de huidtherapeut een klein potje mee na de behandeling met daarin een nabehandelingscrème. Deze crème bevordert de genezing van de huid.

Was je huid voornamelijk met lauw of koud water en gebruik geen agressieve zepen, scrubhandschoenen en scrubborstels.

Producten met parfum, scrubkorrels, retinol, AHA’s, BHA’s moeten vermeden worden totdat de huid is hersteld.

24 uur na een peeling behandeling mag je weer gezichtsmake-up opdoen. Let erop dat de make-up geen parfum, oliën of irriterende stoffen bevat. Dit kan de behandelde huid sterk irriteren en kan de poriën verstoppen. Ook is het belangrijk dat make-up voor het slapen gaan eraf wordt gehaald met een milde reiniging en een lotion. Gebruik geen make-updoekjes of reinigingsproducten met oliën. 

Een peeling kan uitgevoerd worden in de zomer indien:

  • Je tot 2 dagen na de behandeling niet gaat zwemmen in een zwembad of de zee
  • Je 2 weken lang direct zonlicht kan vermijden
  • Je tot 2 weken na de behandeling niet op zonvakantie gaat
  • Je de huid iedere dag insmeert met SPF50+ om huidverbranding en zonschade te voorkomen

Bij Maas Huidtherapie adviseren wij altijd om peeling behandelingen in kuur-verband te ondergaan. Dat betekend 4 of meer behandelingen met tussenpozen van 4-6 weken. Er zijn meerdere behandelingen met peeling nodig om optimaal resultaat te bereiken.

Ja, dat kan zeker. Peeling behandelingen kunnen vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering onder acnetherapie en camouflagetherapie. Bekijk hier of jij recht hebt op vergoeding en hoeveel jij vergoed krijgt. 

Vergoeding Acnetherapie

Vergoeding Camouflagetherapie

Maas Huidtherapie is altijd direct toegankelijk zonder verwijzing van een arts of dermatoloog.

Scroll naar boven
Chat openen
Stel hier jouw vraag aan Maas Huidtherapie!