Maas Huidtherapie – Zoetermeer

Dermapen - Microneedling

Huidverbeterende behandeling voor een stevigere en gladdere huid

Vertrouw op Maas Huidtherapie

Wat kunnen wij behandelen?

Vergoeding mogelijk

Voor- en nafoto

Bijpassende producten

Behoefte aan persoonlijk advies?

Wat is microneedling?

Microneedling door middel van een dermapen is een behandeling waarbij de huid op gecontroleerde wijze wordt geperforeerd met zeer kleine naaldjes van chirurgisch staal. Hierdoor kunnen werkstoffen zeer diep in de huid ingebracht worden. Door middel van het inbrengen van huid verbeterende werkstoffen, zoals hyaluronzuur en vitamine C, kunnen verschillende huidproblemen behandeld worden. De werkwijze van de dermapen zorgt voor een betere huidstofwisseling en een versnelde huidvernieuwing waardoor rimpels, fijne lijntjes, acne littekens en een grove huidstructuur vervagen.

De voordelen van microneedling

Hoe ziet de behandeling eruit?

Huidreactie na een dermapen behandeling

huidreactie na microneedling, roodheid, dermapen, maas huidtherapie, zoetermeer, microneedling after treatment, skin reaction, huidreactie

Advies na een dermapen behandeling

Wanneer mag ik niet worden behandeld?

Geschikt voor huidtypen

huidtype 1 2 3 4 5 6 fitzpatrick behandeling microneedling peeling pigmentvlekken huidtherapie zoetermeer negroïde huid donkere huid

Maak online een afspraak

Veelgestelde vragen

Een dermapen behandeling bij acne kan onprettig voelen door de prikkeling van de naaldjes. Dit gevoel is varieert sterk per persoon. Om de behandeling aangenaam te maken kan een verdovingscrème toegepast worden. Deze kun je zelf op recept bij de huisarts vragen en een uur voor de behandeling thuis opbrengen op de huid in een dikke laag

Na de dermapen behandeling is het zeer belangrijk om de huid goed te verzorgen. Je krijgt van de huidtherapeut een klein potje mee na de behandeling met daarin een nabehandelingscrème. Deze crème bevordert de genezing van de huid.

Was je huid de eerste dagen met koud of lauw water en gebruik geen agressieve zepen of scrubs. Vermijd make-updoekjes en reinigingsproducten met oliën. En gebruik tot 1 week na de behandeling geen huidproducten met BHA’s, AHA’s en retinol.

24 uur na een dermapen behandeling mag je weer gezichtsmake-up opdoen. Let erop dat de make-up geen parfum, oliën of irriterende stoffen bevat. Dit kan de behandelde huid sterk irriteren en kan de poriën verstoppen. Ook is het belangrijk dat make-up voor het slapen gaan eraf wordt gehaald.

Verwijder make-up altijd met een milde, afspoelbare reiniging en een reinigende lotion. Gebruik geen make-updoekjes of reinigingsproducten met oliën.

Een dermapen behandeling kan uitgevoerd worden in de zomer indien:

  • Je tot 2 dagen na de behandeling niet gaat zwemmen in een zwembad of de zee
  • Je 2 weken lang direct zonlicht kan vermijden
  • Je tot 2 weken na de behandeling niet op zonvakantie gaat
  • Je de huid iedere dag insmeert met SPF50+ om huidverbranding en zonschade te voorkomen

Bij Maas Huidtherapie adviseren wij altijd om behandelingen in kuur-verband te ondergaan. Dat betekend 4 of meer behandelingen met tussenpozen van 4-6 weken. Er zijn meerdere dermapen behandelingen met nodig om optimaal resultaat te bereiken.

Ja, dat kan zeker. Dermapen behandelingen kunnen vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering onder acnetherapie en camouflagetherapie. Bekijk hier of jij recht hebt op vergoeding en hoeveel jij vergoed krijgt. 

Vergoeding Acnetherapie

Vergoeding Camouflagetherapie

Maas Huidtherapie is altijd direct toegankelijk zonder verwijzing van een huisarts of dermatoloog.

Scroll naar boven
Chat openen
Stel hier jouw vraag aan Maas Huidtherapie!