Maas Huidtherapie – Zoetermeer

Mesotherapie

Gezichtsbehandeling voor ultieme anti-aging, meer volume & hydratatie

Vertrouw op Maas Huidtherapie

Wat kunnen wij behandelen?

Vergoeding mogelijk

Aantal behandelingen

Het verschilt sterk per persoon hoeveel behandelingen nodig zijn. Vaak zie je na 1 behandeling al een mooi resultaat. Om het resultaat te behouden kun je de behandelingen iedere 4-8 weken herhalen. Bij huiden met een minder goede conditie kunnen 3-6 behandelingen geadviseerd worden.

Geschikt voor huidtypen

huidtype 1 2 3 4 5 6 fitzpatrick behandeling microneedling peeling pigmentvlekken huidtherapie zoetermeer negroïde huid donkere huid

Bijpassende producten

Behoefte aan persoonlijk advies?

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een medische behandeling voor intradermale injectables door middel van een injectieapparaat.

De mesotherapie behandeling in het gezicht bestaat uit meerdere injecties met een zeer fijne naald. Verschillende werkzame stoffen, zoals: hyaluronzuur, vitamines, aminozuren, plantextracten en co-enzymen worden geïnjecteerd en direct opgenomen door de huid. 

Mesotherapie werkt zeer effectief op huidveroudering, een droge doffe huid, volumeverlies en littekens.

De behandeling wordt uitgevoerd met de MCT injector, welke een medische CE markering heeft en geclassificeerd is als een klasse 3 medisch hulpmiddel voor intradermale injectables.

Wat is de werking van mesotherapie op de huid?

Advies voor de mesotherapie behandeling

Hoe ziet de behandeling eruit?

Huidreactie na mesotherapie

Advies na een mesotherapie behandeling

Wanneer mag ik niet worden behandeld?

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Een peeling behandeling bij acne kan onprettig voelen door de prikkeling en de warmte die ontstaat. Dit gevoel is sterk afhankelijk van de soort peeling en varieert per persoon. Om de behandeling aangenaam te maken geven wij tijdens de inwerktijd van de peeling een handventilator aan de patiënt. De koele wind haalt de warmte en prikkeling van de peeling gedeeltelijk weg, waardoor de behandeling aangenamer wordt.

Na de acnebehandeling is het zeer belangrijk om de huid goed te verzorgen. Je krijgt van de huidtherapeut een klein potje mee na de behandeling met daarin een nabehandelingscrème. Deze crème bevordert de genezing van de huid.

Gebruik tot 1 week na de behandeling geen huidproducten met BHA’s, AHA’s en retinol.

24 uur na een acnebehandeling mag je weer gezichtsmake-up opdoen. Let erop dat de make-up geen parfum, oliën of irriterende stoffen bevat. Dit kan de behandelde huid sterk irriteren en kan de poriën verstoppen. Ook is het belangrijk dat make-up voor het slapen gaan eraf wordt gehaald.

Een acnebehandeling kan uitgevoerd worden in de zomer indien:

  • Je tot 2 dagen na de behandeling niet gaat zwemmen in een zwembad of de zee
  • Je 2 weken lang direct zonlicht kan vermijden
  • Je tot 2 weken na de behandeling niet op zonvakantie gaat
  • Je de huid iedere dag insmeert met SPF50+ om huidverbranding en zonschade te voorkomen

Bij Maas Huidtherapie adviseren wij altijd om acnebehandelingen in kuur-verband te ondergaan. Dat betekend 4 of meer behandelingen met tussenpozen van 4 weken. Er zijn meerdere acnebehandelingen met nodig om optimaal resultaat te bereiken.

Ja, dat kan zeker. Acnebehandelingen kunnen vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering onder acnetherapie en camouflagetherapie. Bekijk hier of jij recht hebt op vergoeding en hoeveel jij vergoed krijgt. 

Vergoeding Acnetherapie

Vergoeding Camouflagetherapie

Maas Huidtherapie is altijd direct toegankelijk zonder verwijzing van een arts of dermatoloog.

Scroll naar boven
Chat openen
Stel hier jouw vraag aan Maas Huidtherapie!