Maas Huidtherapie – Zoetermeer

Fractionele laser - Huidverbetering

Behandeling met de Franctionele laser ter vermindering van rimpels, fijne lijntjes, grove poriën en littekens

Vertrouw op Maas Huidtherapie

Wat kunnen wij behandelen?

Aantal behandelingen

Er zijn gemiddeld minimaal 3-5 behandelingen nodig met een met een interval van 4-6 weken nodig voor een zichtbaar resultaat.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn is sterk afhankelijk van de lichaamslocatie, de huidconditie, en de genezing van de huid.

Wanneer mag ik niet worden behandeld?

Behoefte aan persoonlijk advies?

Hoe werkt een fractionele laser op de huid?

Bij een fractionele laser wordt de laserstraal in zeer kleine laserstraaltjes opgedeeld. Door deze kleine laserstraaltjes worden zeer kleine kanaaltjes gemaakt in de huid. De huid om deze kanaaltjes heen blijft intact en zal gestimuleerd worden om de kanaaltjes te genezen. Er wordt meer collageen aangemaakt, waardoor de huid in zijn geheel strakker, sterker en egaler wordt. Littekens en striae vervagen hierdoor sneller.

Deze behandeling wordt daarom zeer vaak ingezet bij de huid met een grovere structuur, zoals bij striae, chirurgische littekens, rokershuid, huidveroudering, zonschade en acnelittekens in het gezicht. 

De voordelen van de fractionele lasebehandeling

Hoe ziet de behandeling eruit?

Huidreactie na de behandeling

Advies voor na de behandeling

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Wij werken met vrijwel alle peelings van Mesoestetic®. Mesoestetic® beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings.

Soorten peelings: 

  • mesopeel glycolic (glycolzuur)
  • mesopeel lactic (melkzuur)
  • mesopeel salicylic (salicylzuur)
  • mesopeel mandelic (amandelzuur)

Een peeling behandeling kan onprettig voelen door de prikkeling en de warmte die ontstaat. Dit gevoel is sterk afhankelijk van de soort peeling en varieert per persoon. Om de behandeling aangenaam te maken geven wij tijdens de inwerktijd van de peeling een handventilator aan de patiënt. De koele wind haalt de warmte en prikkeling van de peeling gedeeltelijk weg, waardoor de behandeling aangenamer wordt.

Na de peeling is het zeer belangrijk om de huid goed te verzorgen. Je krijgt van de huidtherapeut een klein potje mee na de behandeling met daarin een nabehandelingscrème. Deze crème bevordert de genezing van de huid.

Was je huid voornamelijk met lauw of koud water en gebruik geen agressieve zepen, scrubhandschoenen en scrubborstels.

Producten met parfum, scrubkorrels, retinol, AHA’s, BHA’s moeten vermeden worden totdat de huid is hersteld.

24 uur na een peeling behandeling mag je weer gezichtsmake-up opdoen. Let erop dat de make-up geen parfum, oliën of irriterende stoffen bevat. Dit kan de behandelde huid sterk irriteren en kan de poriën verstoppen. Ook is het belangrijk dat make-up voor het slapen gaan eraf wordt gehaald met een milde reiniging en een lotion. Gebruik geen make-updoekjes of reinigingsproducten met oliën. 

Een peeling kan uitgevoerd worden in de zomer indien:

  • Je tot 2 dagen na de behandeling niet gaat zwemmen in een zwembad of de zee
  • Je 2 weken lang direct zonlicht kan vermijden
  • Je tot 2 weken na de behandeling niet op zonvakantie gaat
  • Je de huid iedere dag insmeert met SPF50+ om huidverbranding en zonschade te voorkomen

Bij Maas Huidtherapie adviseren wij altijd om peeling behandelingen in kuur-verband te ondergaan. Dat betekend 4 of meer behandelingen met tussenpozen van 4-6 weken. Er zijn meerdere behandelingen met peeling nodig om optimaal resultaat te bereiken.

Ja, dat kan zeker. Peeling behandelingen kunnen vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering onder acnetherapie en camouflagetherapie. Bekijk hier of jij recht hebt op vergoeding en hoeveel jij vergoed krijgt. 

Vergoeding Acnetherapie

Vergoeding Camouflagetherapie

Maas Huidtherapie is altijd direct toegankelijk zonder verwijzing van een arts of dermatoloog.

Chat openen
Stel hier jouw vraag aan Maas Huidtherapie!