Maas Huidtherapie – Zoetermeer

PICO laser - verwijdering pigmentvlekken

Behandeling met de PICO laser ter verwijdering van ontsierende pigmentvlekken op gezicht en lichaam

Vertrouw op Maas Huidtherapie

Wat kunnen wij behandelen?

Aantal behandelingen

Er zijn tussen de 1-5 behandelingen met een interval van 4-6 weken nodig voor een verwijdering van pigmentvlekken.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn is sterk afhankelijk van de kleur en diepte van de pigmentvlek.

Aantal behandelingen

pigmentvlekken behandeling, pigmentvlek verwijderen, pigmentvlek laser, pigmentvlek weglaseren, pigmentvlek picolaser, pigmentvlek ipl, levervlek, ouderdomsvlek verwijderen, pigmentvlek door zon, huidtherapie pigmentvlek, pigmentvlekken vergoeding, maas huidtherapie

Behoefte aan persoonlijk advies?

Hoe worden pigmentvlekken met de PICO laser verwijderd?

Voor het verwijderen van pigmentvlekken gebruiken we bij Maas Huidtherapie in Zoetermeer de PICOmax laser: de gouden standaard op het gebied van pigmentvlekken verwijderen.

De laserstraal van de PICOmax richt zich specifiek op het bruingekleurde pigment in de huid, en verpulverd deze. Hierbij worden het pigment van de pigmentvlek verpulverd tot zeer kleine deeltjes. De PICOmax maakt deze deeltjes zo klein dat het lichaam ze sneller en gemakkelijker kan afvoeren dan andere lasers. Op deze manier zal je pigmentvlek geleidelijk vervagen en uiteindelijk niet meer zichtbaar zijn.

De voordelen van de PICO laser

Hoe ziet de behandeling eruit?

Huidreactie na de behandeling

Advies voor na de behandeling

Wanneer mag ik niet worden behandeld?

Maak een afspraak

Weet je niet zeker welke dienst je moet kiezen? Plan dan een intakegesprek in! Tijdens dit gesprek geven wij het juiste advies en maken wij een prijsindicatie bij jouw hulpvraag.

Veelgestelde vragen

Wij werken met vrijwel alle peelings van Mesoestetic®. Mesoestetic® beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings.

Soorten peelings: 

  • mesopeel glycolic (glycolzuur)
  • mesopeel lactic (melkzuur)
  • mesopeel salicylic (salicylzuur)
  • mesopeel mandelic (amandelzuur)

Een peeling behandeling kan onprettig voelen door de prikkeling en de warmte die ontstaat. Dit gevoel is sterk afhankelijk van de soort peeling en varieert per persoon. Om de behandeling aangenaam te maken geven wij tijdens de inwerktijd van de peeling een handventilator aan de patiënt. De koele wind haalt de warmte en prikkeling van de peeling gedeeltelijk weg, waardoor de behandeling aangenamer wordt.

Na de peeling is het zeer belangrijk om de huid goed te verzorgen. Je krijgt van de huidtherapeut een klein potje mee na de behandeling met daarin een nabehandelingscrème. Deze crème bevordert de genezing van de huid.

Was je huid voornamelijk met lauw of koud water en gebruik geen agressieve zepen, scrubhandschoenen en scrubborstels.

Producten met parfum, scrubkorrels, retinol, AHA’s, BHA’s moeten vermeden worden totdat de huid is hersteld.

24 uur na een peeling behandeling mag je weer gezichtsmake-up opdoen. Let erop dat de make-up geen parfum, oliën of irriterende stoffen bevat. Dit kan de behandelde huid sterk irriteren en kan de poriën verstoppen. Ook is het belangrijk dat make-up voor het slapen gaan eraf wordt gehaald met een milde reiniging en een lotion. Gebruik geen make-updoekjes of reinigingsproducten met oliën. 

Een peeling kan uitgevoerd worden in de zomer indien:

  • Je tot 2 dagen na de behandeling niet gaat zwemmen in een zwembad of de zee
  • Je 2 weken lang direct zonlicht kan vermijden
  • Je tot 2 weken na de behandeling niet op zonvakantie gaat
  • Je de huid iedere dag insmeert met SPF50+ om huidverbranding en zonschade te voorkomen

Bij Maas Huidtherapie adviseren wij altijd om peeling behandelingen in kuur-verband te ondergaan. Dat betekend 4 of meer behandelingen met tussenpozen van 4-6 weken. Er zijn meerdere behandelingen met peeling nodig om optimaal resultaat te bereiken.

Ja, dat kan zeker. Peeling behandelingen kunnen vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering onder acnetherapie en camouflagetherapie. Bekijk hier of jij recht hebt op vergoeding en hoeveel jij vergoed krijgt. 

Vergoeding Acnetherapie

Vergoeding Camouflagetherapie

Maas Huidtherapie is altijd direct toegankelijk zonder verwijzing van een arts of dermatoloog.

Scroll naar boven
Chat openen
Stel hier jouw vraag aan Maas Huidtherapie!