Maas Huidtherapie – Zoetermeer

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 23:59 worden gedaan, verzenden wij de volgende werkdag (ma-za). Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Er wordt naar gestreefd om de bestelde producten binnen 1-3 werkdagen te leveren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bestellingen kunnen tevens gratis opgehaald worden uit de kliniek (Promendaplein 111, 2711AB Zoetermeer)

Levering verloopt via de pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wij rekenen geen verzendkosten bij besteden boven de €20,00. Bij besteding onder de €20,00 wordt €5,60 verzendkosten gerekend.

Is een verzending vertraagd? Neem dan contact op met Maas Huidtherapie via info@maashuidtherapie.nl. 2 weken na het plaatsen van de bestelling kan door Maas Huidtherapie een onderzoek worden gestart bij DHL. 

Chat openen
Stel hier jouw vraag aan Maas Huidtherapie!