Maas Huidtherapie – Zoetermeer

Dermamelan Intimate

Depigmenterende behandeling voor de oksels en intieme zone

Vertrouw op Maas Huidtherapie

Wat kunnen wij behandelen?

Vergoeding

Voor- en nafoto

maas huidtherapie dermamelan intimate behandeling zoetermeer pigmentvlekken hyperpigmentatie intieme zone vagina anus liezen oksels donkere vlekken

Bijpassende producten

Behoefte aan persoonlijk advies?

Wat is Dermamelan Intimate®?

Dermamelan Intimate is een medische behandeling tegen hyperpigmentatie en huidveroudering bij de intieme zone en de oksels.

Dermamelan Intimate van Mesoestetic is in staat om donkere verkleuringen bij de oksels en intieme zones te verminderen en daarnaast ook de huid te verstevigen. Het succes van het product zit in de dubbele werking: corrigerend, pigment regulerend en anti-aging. Het is een all-in-one behandeling met geweldige resultaten!

De behandeling bestaat uit 2 FASEN; de eerste fase wordt in de praktijk uitgevoerd door de huidtherapeut. Het tweede deel is een thuisbehandeling met de Dermalen Intimate cream. Dit is een depigmenterende crème die de werking van de behandeling voortzet. Deze crème krijgt u gratis bij de behandeling!

Wat is de oorzaak van pigmentvlekken in de intieme zone?

Hoe ziet de behandeling eruit?

STAP 1

Verwijder na 2 uur het Dermamelan Intimate Mask met veel lauw water. Gebruik eventueel een intieme reinigingsgel om de pH-waarde te herstellen.

cystal fiber mask maas huidtherapie zoetermeer mesoestetic dermamelan intimate
STAP 2

Breng het Crystal Fiber Mask aan en laat dit 10-15 minuten inwerken. Ga hiervoor liggen op een vlak oppervlak (bed of bank) en bescherm deze met een handdoek

depigmenting dermamelan intimate home depigmentation gel maas huidtherapie zoetermeer dermamelan cosmelan mesoestetic
STAP 3

Breng 48 uur na de behandeling de Dermamelan Intimate Home Depigmenting Gel Cream aan. Breng iedere avond 1-2 pompjes gelijkmatig aan over de behandelde zone.

Huidreactie na een Dermamelan Intimate® behandeling

Advies na een Dermamelan Intimate® behandeling

Wanneer mag ik niet worden behandeld?

Geschikt voor huidtypen

huidtype 1 2 3 4 5 6 fitzpatrick behandeling microneedling peeling pigmentvlekken huidtherapie zoetermeer negroïde huid donkere huid

Maak online een afspraak

Scroll naar boven
Chat openen
Stel hier jouw vraag aan Maas Huidtherapie!